Trimsalon de viervoeter Heerde en Dedemsvaart

Voor de complete vachtverzorging van uw hond.

Prijslijst 

Prijzen zijn een indicatie.

Voor alle rassen geldt dat deze worden getrimd naar de rasstandaard. Hier zijn ook de prijzen aan verbonden. Voor een hond die bijvoorbeeld. normaliter een plukvacht hoort te hebben, maar dit niet heeft, kunnen de prijzen afwijken. Voor meerwerk ten gevolge van bijvoorbeeld ongedierte, klitten worden extra kosten in rekening gebracht. Heeft u een kruising, dan zal de prijs te vergelijken zijn met het tarief van de rashond waarop uw hond het meeste lijkt. U kunt telefonisch of online een afspraak maken of vrijblijvend informeren naar de kosten van uw specifieke ras

Behandeling

Klein

Middel

Groot

Extra groot

Scheren

vanaf €38

vanaf €45

vanaf €60

vanaf €70

Efflileren

vanaf €45

vanaf €50

vanaf €70

vanaf €80

Plukken

vanaf €45

vanaf €50

vanaf €70

vanaf €90

Ontwollen

vanaf €45

vanaf €50

vanaf €70

vanaf €90

Knippen

vanaf €50

vanaf €55

vanaf €70

vanaf €80

Wassen

vanaf €25

vanaf €30 

vanaf €45

vanaf €55

 

Prijzen in inclusief

  • Wassen
  • fohnen
  • nagels
  • oren schoonmaken

Voor vaste klanten

Vaste klanten kunnen tussen de trimbeurten door gratis bij ons terecht voor:

  • Nagels knippen
  • Oogjes vrij knippen
  • Oren uitplukken

LET OP!  Voor ontklitten wordt er €15 per uur extra gerekend indien mogelijk, indien niet mogelijk dan kijken wij samen naar een oplossing.  

De eerste puppy trimbeurt

Het eerste bezoek aan de trimsalon is voor veel honden een hele spannende ervaring. Daarom raden wij aan om zo snel mogelijk (indien mogelijk voor de leeftijd van 15 weken) bij ons langs te komen in de trimsalon voor een eerste puppytrim. Deze eerste puppytrim is gratis. Hierbij leren ze op de trimtafel te staan, knippen we -indien nodig- de nagels en de  haren tussen de voetzooltjes, plukken we de oren uit en maken we ogen vrij. U krijgt ook advies hoe u het beste de vacht van uw pup kunt verzorgen. U mag hierbij aanwezig zijn, maar u kunt hem of haar ook na een half uurtje weer ophalen. Op deze manier went uw pup alvast aan trimsalon, zonder dat hij of zij direct de eerste keer uren op tafel hoeft te staan. Heeft u andere wensen bijvoorbeeld wassen bespreek het met ons en kijken wij samen of het lukt en kan.

 Puppybeurt is gratis als u meteen een afspraak maakt voor de volgende trimbehandeling, wilt u liever wachten dan worden er kosten in rekening gebracht. De kosten bedragen dan €10

Betalingen

U kunt bij ons contant betalen maar u kunt ook via ideal  betalen. 

 

Annuleringen:

Probeer wanneer dit nodig mocht zijn, uw afspraak zo vroeg mogelijk te annuleren. Als u niet op komt dagen, dan zitten wij op dat moment zonder werk en verliezen wij niet alleen het inkomen van desbetreffende trimbeurt, maar zouden we ook een andere afspraak in kunnen boeken. Zoals in onze Algemene Leveringsvoorwaarden staat beschreven, hebben wij het recht om het volledige bedrag in rekening te mogen brengen, wanneer er 24 uur voor de afspraak of daarna wordt geannuleerd. Wij vinden dat niet leuk om dit te doen, maar zijn door ervaringen uit het verleden hiertoe genoodzaakt. Stel u voor; U komt op uw werk en uw baas vertelt u dat de eerste klant niet op is komen dagen. U krijgt de ochtend vrij, maar moet ’s middags weer terug komen op uw werk en u krijgt de ochtend ook niet uitbetaald. U zou dit beleid van uw baas ook niet op prijs stellen. Bedankt alvast voor uw begrip.